5€ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις βαλίτσες

5€ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις βαλίτσες

Τρόποι Αποστολής

Στο evalitsa.com, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σειρά από επιλογές αποστολής για να διασφαλίσουμε ότι οι παραγγελίες τους παραδίδονται έγκαιρα και βολικά. Επί του παρόντος, χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της Γενικής Ταχυδρομικής, μιας αξιόπιστης υπηρεσίας ταχυμεταφορών που χρησιμοποιείται ευρέως στην Ελλάδα για την παράδοση δεμάτων και εγγράφων.

Όταν κάνουν μια παραγγελία στο evalitsa.com, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τη Γενική Ταχυδρομική ως προτιμώμενη μέθοδο αποστολής κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Η Γενική Ταχυδρομική προσφέρει διάφορες επιλογές παράδοσης, όπως παράδοση την επόμενη μέρα, παράδοση αυθημερόν και παράδοση σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Ο χρόνος και το κόστος παράδοσης θα εξαρτηθούν από το μέγεθος και το βάρος του πακέτου, καθώς και από τον τόπο παράδοσης. Αυτά τα στοιχεία θα παρέχονται στον πελάτη κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Η Γενική Ταχυδρομική παρέχει πληροφορίες παρακολούθησης για όλες τις αποστολές, ώστε οι πελάτες να μπορούν εύκολα να παρακολουθούν την κατάσταση της παράδοσής τους. Επιπλέον, προσφέρει μια σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες, όπως ασφάλιση πολύτιμων αντικειμένων και παράδοση σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την παράδοση της Γενικής Ταχυδρομικής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας τηλεφωνικά στο 215 215 3826 ή στέλνοντας ένα email στο info@evalitsa.com. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την εμπειρία αγορών σας στο evalitsa.com όσο το δυνατόν πιο ομαλή και χωρίς προβλήματα.

ΚΑΛΑΘΙ 0
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0