5€ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις βαλίτσες

5€ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις βαλίτσες

Πολιτική Επιστροφών

Στο evalitsa.com, θέλουμε οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αγορές τους. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, μπορείτε να μας την επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή της για πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να ξεκινήσετε μια επιστροφή, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να ζητήσετε εξουσιοδότηση επιστροφής. Θα σας δώσουμε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής των αντικειμένων σε εμάς. Σημειώστε ότι όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, με όλες τις ετικέτες και τη συσκευασία άθικτες.

Θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων ή θα ανταλλάξουμε αμέσως μόλις λάβουμε και ελέγξουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Λάβετε υπόψη ότι τα αρχικά έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται και ο πελάτης είναι υπεύθυνος για το κόστος επιστροφής των αντικειμένων σε εμάς.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την επιστροφή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας τηλεφωνικά στο 215 215 3826 ή στέλνοντας ένα email στο info@evalitsa.com. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την εμπειρία αγορών σας στο evalitsa.com όσο το δυνατόν πιο ομαλή και χωρίς προβλήματα.

ΚΑΛΑΘΙ 0
ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 0